Truck en industrie

Truck & Industriebanden

Banden voor trucks, trailers, en voor laad-, los-, grondverzet- en landbouwmachines. Banden die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen van de transportsector en de industrie. Dát zijn de banden die de Truckservice van Premio Roban levert.

Onze servicewagen is volledig uitgerust met alle benodigde tools om op locatie uw banden te verwisselen. De truckservice van Premio Roban zorgt ervoor dat uw voertuig blijft rijden.


24/7 Truckservice bij pech

Of u nu om de hoek staat of ergens in Europa, de 24/7 Truckservice van Premio Roban garandeert vrachtwagens banden van topkwaliteit en onmiddellijk hulp bij pech.

In de omgeving van Roosendaal rijdt onze eigen servicewagen meteen uit. Elders helpt Premio Roban via een gekwalificeerde partner van de internationale servicenetwerken TruckForce en EBTS. Samen zorgen we ervoor dat uw vrachtwagen niet langer dan nodig stil staat.

Pech onderweg? Bel 06-113 007 08


Wagenparkbeheer

Voorkomen is beter dan genezen. Een tijdige bandencontrole voorkomt pech onderweg. Onze monteur bezoekt uw wagenpark om alle banden op gebreken te controleren en goede service te leveren.

Uw banden worden op de juiste spanning gebracht en indien nodig wordt de vrachtwagen uitgelijnd. De profieldieptes worden genoteerd en ook wordt goed op afwijkende slijtageplekken gelet. Is een reparatie of een bandenwissel nodig, dan voeren wij dit uit op locatie.

Onze monteur geeft inzicht in de te verwachten kosten en een goed onderbouwd advies. Dat geeft zekerheid en voorkomt tijdig lekke banden. Of het nu gaat om onderhoud of pech, met de truckservice van Premio Roban is uw vrachtwagen veilig onderweg.