Onderhoudsbeurt auto

Een onderhoudsbeurt bevordert de rijprestaties en levensduur van uw auto. Deze rijdt hierdoor veiliger en verbruikt minder brandstof. Ook voorkomt het grotere problemen en dure reparaties doordat kleine gebreken in een vroeg stadium gesignaleerd worden.

Welke onderhoudsbeurt uw auto nodig heeft, wordt altijd met u besproken wanneer u bij Premio Roban een afspraak maakt. Dit verschilt namelijk per type auto en de richtlijnen van de fabrikant. Het hangt tevens af van factoren zoals de datum van de laatste onderhoudsbeurt, het uitgevoerde onderhoud en het aantal kilometers dat u sindsdien hebt gereden.

Een onderhoudsbeurt is eigenlijk een controle. Alleen in geval van een defect repareren wij uw auto, waarbij Premio Roban u altijd vooraf een prijsopgave geeft. Daardoor hebt u altijd duidelijkheid over de kosten.

50% korting op uw APK bij elke onderhoudsbeurt

Pech Onderweg Service

Een goed onderhouden auto vermindert de kans op pech. Daarom mag Premio Roban u als erkend onderhoudsdealer u de meest volledige en voordelige Pech Onderweg Service van Nederland aanbieden wanneer u uw auto bij ons laat onderhouden.

Lees verder