gepimpte autoband
Gepimpte autoband verandert in kunstwerk!
28 maart 2018

Autobanden kopen? U steunt dan ook de strijd tegen kanker bij Premio Roban

Alpe d'Huzes en Kika

Alpe d'Huzes en KikaPremio Roban steunt in de maanden mei en juni de Alpe d’Huzes en Kika. Voor elke autoband van de bandenmerken Goodyear, Dunlop, Fulda, Sava en Debica die in mei en juni verkocht worden, doneert Premio een bedrag aan deze goede doelen die strijden tegen kanker.

Premio Roban en de andere Premio-vestigingen zullen deze maanden het aantal verkochte autobanden van de bandenmerken Goodyear, Dunlop, Fulda, Sava en Debica doorgeven aan het hoofdkantoor van Premio. Het totale aantal verkochte banden bepaalt het bedrag dat Premio zal doneren aan de goede doelen. Dit bedrag is een donatie van Premio en wordt niet in de consumentenprijs verrekend.

Alpe d’Huzes

4500 deelnemers gaan donderdag 7 juni hardlopend, wandelend of fietsend onder het motto ’opgeven is geen optie’ op een dag tot maximaal zes keer deze legendarische de Alpe d’Huez beklimmen. Het doel is om geld in te zamelen voor onderzoek naar de genezing van kanker en deze ziekte onder controle te krijgen, zodat niemand meer hieraan overlijdt. Wil je meer weten over dit geweldige initiatief, kijk dan op www.opgevenisgeenoptie.nl.

Kika

In de maand juni gaat per verkochte autoband van de bandenmerken Goodyear, Dunlop, Fulda, Sava en Debica een geldbedrag naar Kika. Dit goede doel richt zich specifiek op kinderkanker. Het geld wordt gebruikt voor vernieuwend onderzoek op het gebied van kinderkanker om genezing te bevorderen en de pijn voor kinderen te verzachten. Daarmee hoopt dit goede doel deze kinderen een hogere kwaliteit van leven op latere leeftijd te kunnen geven. Lees er meer over op www.kika.nl.

Opbrengst

Uw banden kopen bij Premio Roban zorgt ervoor dat zowel u, als al die mensen met kanker, verder in het leven komen. Premio doneert per verkochte band € 0,50 en zal het totaalbedrag in juli op de website premio.nu communiceren.