Banden wisselen

Een band verwisselen is nodig wanneer een autoband te weinig profiel heeft, versleten is, en niet meer veilig is om mee te rijden. Een andere reden voor het banden wisselen is als u van zomerbanden op winterbanden wilt overstappen of andersom.

Premio Roban beschikt over alle soorten autobanden en heeft daardoor altijd een geschikte autoband die bij uw rijstijl en de weersomstandigheden in Nederland past.

Bandenopslag

Premio Roban neemt het gesleep met autobanden uit uw handen met onze bandenopslag in Roosendaal. Wij slaan uw autobanden veilig op en bij de juiste temperaturen voor € 5,- per band per halfjaar. Indien gewenst sturen wij u automatisch een uitnodiging voor de volgende bandenwissel. U kunt de banden tevens bij ons laten reinigen en kleine beschadigingen laten herstellen.


Tarieven banden wisselen

  • Banden wisselen die op velgen staan (onder de auto): € 7,50 per stuk
  • Losse banden wisselen en banden balanceren: € 15,00 per stuk
  • Losse banden wisselen en balanceren vanaf 18” en “run on flat” banden: € 17,50 per stuk

Afspraak maken banden wisselen

Via de online afsprakenplanner kunt u op het door u gewenste tijdstip een afspraak inplannen. Wanneer u op dat moment komt aanrijden, staan onze mensen al voor u klaar voor uw bandenwissel. Daardoor kunt u snel en veilig weer verder rijden.

Maak nu online een afspraak