Banden balanceren

Banden balanceren is nodig wanneer er onbalans in uw wielen zit. Onbalans merkt u als bijvoorbeeld uw stuur, dashboard of stoel bij bepaalde snelheden trilt. Onbalans zorgt ervoor dat de wielophanging op bepaalde plaatsen zwaarder wordt belast.

Het uitbalanceren van wielen gaat trillingen tegen en zorgt ervoor dat het wiel weer gelijkmatig ronddraait Daardoor heeft de band een beter contact met de weg en slijten alle banden even snel. U zult merken dat het veel prettiger rijden is met gebalanceerde banden.

Onze monteur gaat uw banden balanceren door met speciale meetapparatuur de onbalans te meten. Daardoor kan hij heel nauwkeurig op de juiste plekken loodjes op de velg plaatsen. Dat heft de onbalans in uw wiel op waardoor u comfortabel en veilig weer de weg op kunt.  Uw banden zijn dan perfect uitgebalanceerd.


Tarief banden balanceren

  • Autoband personenwagen <18 inch: € 12,50 per band
  • Autoband personenwagen >17 inch: € 17,50 per band
  • Autoband bestelwagen: € 17,50 per band
  • Truckbanden: prijs op aanvraag

Online afsprakenplanner

Via de online afsprakenplanner kunt u op het door u gewenste tijdstip een afspraak inplannen. Wanneer u  komt aanrijden, gaat onze monteur meteen uw banden balanceren, zodat u snel en veilig verder kunt rijden.

Maak nu online een afspraak