Auto uitlijnen

Trekt uw auto tijdens het rijden steeds naar links of naar rechts? Of slijten uw banden abnormaal of onregelmatig op bepaalde plekken? Dan is het mogelijk dat uw wielen niet in de juiste positie staan ten opzichte van uw auto. Laat in dat geval onze monteur uw auto uitlijnen. Hij lost uw probleem op.

Uw auto uitlijnen betekent dat de stand van de wielen gecontroleerd wordt. Het gaat hierbij om de ophanging waaraan de wielen bevestigd zijn. Na het opmeten van uw auto met moderne 3d-uitlijnapparatuur kunnen wij de ophanging van uw auto afstellen volgens de toegestane fabriekstolerantie of uw eigen specificatie.

Door het uitlijnen van uw auto wordt de wegligging weer optimaal en kunt u veilig de weg op. U zult merken dat de auto prettiger rijdt, minder brandstof verbruikt en de banden langer mee gaan.Wanneer laat u uw auto uitlijnen?

Als u constateert dat uw banden abnormaal of onregelmatig slijten op bepaalde plekken of als het lastiger stuurt doordat de wagen naar één zijde trekt, dan is het uitlijnen van de auto nodig. Ook na een aanrijding of als een onderdeel van ophanging wordt vervangen is uitlijnen verstandig.


Tarieven auto uitlijnen

  • Uitlijncontrole: € 24,95
  • Uitlijncontrole, sporingen stellen vooras: € 59,95
  • Uitlijncontrole, sporingen stellen en cambers stellen op voor- en/of achteras: € 69,95
  • Stellen van subframes, monteren stelbouten en gangbaar maken van stelpunten: uurtarief.

Online afsprakenplanner

Via de online afsprakenplanner kunt u op het door u gewenste tijdstip een afspraak inplannen. Wanneer u op dat moment komt aanrijden, staan onze mensen al voor u klaar om uw auto uit te lijnen. Daardoor kunt u snel en veilig weer verder rijden.

Maak nu online een afspraak